NewTone Anti-Aging Stúdió

A fiatalság és a fiatalos, egészséges megjelenés ma már nemcsak hiúsági kérdés. Ki ne szeretné meghosszabbítani az aktív, fiatal életszakaszát? Ma már nagyon sokat tehetünk azért, hogy fiatalosan tartsuk magunkat kívül-belül. Nem véletlenül mondjuk, hogy a negyvenesek az új harmincasok az ötvenesek pedig az új negyvenesek….

A newTONE Anti-Aging Stúdió létrehozása már régóta foglalkoztat. A klasszikus kozmetikai kezeléseket magas fokon művelem, de napjainkban, a XXI. században elengedhetetlen, hogy ezeket hatékonyan kiegészítsem a szépségipar modern non-invazív technológiai vívmányaival. Ennek szellemében nyitottam meg newTONE Anti-aging Stúdiómat, ahol az arc- és testkezeléseket hatékony orvos-esztétikai berendezések és gépek segítségével teszem még eredményesebbé.

Sok szeretettel várlak a newTONE Anti-aging Stúdiómban!
Éld meg Te is a törődést és az eredményesség örömét személyre szabott kezeléseimmel!

Pappné Sági Andrea | kozmetikusmester - nemzetközi tréner

 

Különleges kezelések a newTONE Stúdióban

Arcunk és megjelenésünk együttesen játszanak fontos szerepet abban, hogy a mindennapokban és a jeles eseményeken is magabiztosak legyünk. Éppen ezért nemcsak az arccal hanem a az egész test egyensúlyával és harmóniájával foglalkozom.

2017 őszétől megújult stúdiómban új, a modern esztétikai ipar technológiáját képviselő kezelések is elérhetők mint pl. lézeres szőrtelenítés vagy hialuronsavas oxygénterápiás arcfiatalító kezelés, amelyek hatása intenzív, és azonnal látható eredményt biztosítanak.

Ezek a modern kor elvárásai, és ezt képviselem én is stúdiómban.

Vendégeim számára minden esetben az igényüknek és bőrtípusuknak megfelelő kezeléskombinációkat állítom össze. Számomra az ő elégedettségük a legfontosabb. legyen szó problémás bőrről, finom vagy mélyebb ráncokról, makacs zsírpárnákról.

Aktualitások
2018-10-16

Még 5 dolog, amit érdemes tudnod a lézeres szőrtelenítésről

Néhány hete összegyűjtöttünk egy ötös listát arról, mit érdemes tudnod a lézeres szőrtelenítésről. Azóta újabb és újabb kérdések merültek fel a kezelésről, úgyhogy most még öt […]
2018-09-26

Oxigénterápiával az egészséges bőrért: Intraceuticals

A sztárok kedvenc arckezelése! – olvasható szerte a világhálón az Intraceuticals arcfiatalító kezelésekről. És valóban! Madonnától Kim Kardashianon át egészen Jessica Bielig sokan esküsznek rá, de […]
2018-09-17

Arc-rehab: így ápold a bőröd nyár után!

Vége a nyaralásnak, és teljesen kiegyensúlyozottnak érzed magad? A tükör valószínűleg mást mond. Amikor a nyári barnaság kezd eltűnni, a bőr sápadtnak és stresszesnek tűnik. A […]