Elysion lézeres szőrtelenítés

ELYSION PRO modern dióda lézerrel – kíméletesen, fájdalommentesen

Unod már a gyakori szőrtelenítést? Hadd javasoljunk egy megbízható, fájdalommentes és hatékony megoldást! A modern, új generációs Elysion Pro diódának köszönhetően a szőrtüszők működése hatékonyan leállítható, az eredmény bársonyosan puha bőr – szőr nélkül. Nincsenek többé benőtt szőrszálak, nem kell folyamatosan a szőrtelenítéssel foglalkozni.

Az Elysion Pro dióda lézeres szőrtelenítővel a kezelések egyszerűek és gyorsak, és ami a legfontosabb: érezhető és látható az eredménye. Az Elysion Pro modern, rendkívül hatékony és biztonságos eszköz, amely a legújabb szépségipari technológiával működik. A berendezés többféle módon is üzemel, így a vendég igényeihez maximálisan igazíthatóak a beállítások a kiváló eredmény érdekében.

A modern technológiának köszönhetően az Elysion Pro lézeres szőrtelenítő kezeléseket télen-nyáron végezhetjük – így ha éppen a bikini szezon közepén kapunk észbe, az sem okoz problémát.

A kezelés

Az Elysion Pro berendezés, a szelektív lézeres szőrtelenítés (fototermolízis) elvén működik, magas hőmérsékletet elérve állítja le a szőrtüsző működését anélkül, hogy a környező szövetekre hatással lenne. A kellemes, hűs érzet a "kristály hűtőrendszernek" köszönhető, amely minden esetben védelmet nyújt a bőrnek.

Miért más ez a lézeres kezelés?

Nyáron is végezhető a kezelés – nem gond, ha éppen nyaralni készülsz, vagy a hétvégén napoztál, esetleg szoláriumban voltál. Pár nap elteltével az Elysion Pro lézeres szőrtelenítő kezelés akkor is elvégezhető.

Az Elysion Pro többféle módjának hála a  lézeres szőrtelenítő kezelés bármely bőrtípus esetén elvégezhető. A világostól egészen a sötét bőrszínig minden bőrtónus szőrtelenítésére alkalmas a berendezés.

Mikor érdemes a lézeres szőrtelenítést igénybe venni?

Az Elysion Pro lézeres szőrtelenítő kezelés során a szőrtüszők működését állítjuk le. Az esetek többségében a szőrnövekedés teljesen leáll. Életünk során az emberi test különböző változásokon megy át, amely befolyásolhatja a kezelések hatékonyságát.

Kezelhető területek

Tulajdonképpen minden terület kezelhető – teljes láb, lábfej, bikini vonal, intim zóna, karok, hónalj, hát, arcszőrzet.


Kezelés előtti tudnivalók

A lézeres szőrtelenítő kezelést csak ép bőrfelületen lehet elvégezni.

A kezelés előtt 3-4 héttel és a kezelés idején már csak borotváljuk az adott területet. Gyanta és szőrtelenítő krém használata nem javasolt!

A kezelést megelőző héttől a napozás sem ajánlott!

Ellenjavallatok: várandósság, daganatos betegségek

Kezelés utáni tudnivalók

A kezelés után 1-3 napig ne menjünk uszodába, szaunába.

Hidratáljuk a kezelt bőrterületet.

Néhány nap elteltével a kezelt területről a szőrszálak kihullanak – utána a szőr növekedése lelassul vagy teljesen leáll.


Elysion Pro – legújabb generációs lézer a hatékony és fájdalommentes szőrtelenítésért! Télen – nyáron egyaránt végezhető!