Elysion lézeres szőrtelenítés

ELYSION PRO modern dióda lézerrel – kíméletesen, fájdalommentesen

Unod már a gyakori szőrtelenítést - gyantázás, borotválás? Én tudok egy megbízható, fájdalommentes, hatékony megoldást. A modern, új generációs Elysion Pro dióda lézeres szőrtelenítésnek köszönhetően a szőrtüszők működése hatékonyan leállítható, és az eredmény bársonyosan puha bőr – szőr nélkül. Nincsenek többé benőtt szőrszálak, nem kell folyamatosan a szőrtelenítéssel foglalkozni, csak a sima, bársonyos bőr.

Az Elysion Pro dióda lézeres szőrtelenítővel a kezelések egyszerűek és gyorsak, és ami a legfontosabb érezhető és látható az eredménye. Az Elysion Pro egy modern, rendkívül hatékony és biztonságos lézeres szőrtelenítő, amely a legújabb szépségipari technológiával működik. A berendezés többféle módban is üzemel, így a vendég igényeihez maximálisan igazíthatóak a beállítások a kiváló eredmény érdekében.

A modern technológiának köszönhetően az Elysion Pro lézeres szőrtelenítő kezeléseket télen-nyáron végezhetjük – így ha éppen a bikini szezon közepén jut eszünkbe, hogy most már elég a bortoválásból vagy gyantázásból, akkor is elkezdhetjük a kezeléseket.

A kezelés

Az Elysion Pro berendezés, a szelektív lézeres szőrtelenítés (fototermolízis) elvén működik, magas hőmérsékletet elérve leállítja a szőrtüsző működését anélkül, hogy a környező szövetekre hatással lenne – roncsolná, megégetné azokat. A kellemes érzetet, és hűtést a "kristály hűtőrendszernek" köszönhető, amely minden esetben védelmet és hűs érzetet nyújt a bőrnek.

Miért más ez a lézeres kezelés?

Nyáron is végezhető a kezelés – nem gond, ha éppen nyaralni készülsz vagy a hétvégén napoztál, esetleg szoláriumban voltál. Pár nap elteltével az Elysion Pro lézeres szőrtelenítő kezelés akkor is elvégezhető. Minden bőrtípus esetén biztonságos a kezelés.

Az Elysion Pro lézeres szőrtelenítő kezelés bármely bőrtípus esetén elvégezhető, mivel a gépen a megfelelő üzemmód és bőrtípus kiválasztásával biztonságos lesz a kezelés. Így a világostól egészen a sötét bőrszínig minden bőrtónus lézeres szőrtelenítésére alkalmas a berendezés.

Mikor érdemes a lézeres szőrtelenítést igénybe venni?

Az Elysion Pro lézeres szőrtelenítő kezelés során a szőrtüszők működését állítjuk le. Az esetek többségében a szőrnövekedés teljesen leáll a kezelt területeken. Életünk során az emberi test különböző változásokon megy át, amely befolyásolhatja a kezelések hatékonyságát. A kezelések megkezdésekor.

Kezelhető területek

Tulajdonképpen minden terület kezelhető – teljes láb, lábfej, bikini vonal, intim zóna, karok, hónalj, hát, arcszőrzet.


Kezelés előtti tudnivalók

A lézeres szőrtelenítő kezelést csak ép bőrfelületen lehet elvégezni.

A kezelés előtt 3-4 héttel már csak borotváljuk az adott területet, ill. a kezeléssorozat egész ideje alatt csak borotválni lehet a felületet. Nem szabad gyantázni vagy szőrtelenítő krémet használni.

5 nappal a kezelés előtt már ne napozzunk.

Ellenjavallatok: várandósság, daganatos betegségek

Kezelés utáni tudnivalók

A kezelés után 1-3 napig ne menjünk uszodába, szaunába.

Hidratáljuk a kezelt bőrterületet.

Néhány nap elteltével a kezelt területről a szőrszálak kihullanak – utána a szőr növekedése lelassul vagy teljesen leáll.


Elysion Pro – legújabb generációs lézer a hatékony és fájdalommentes szőrtelenítésért! Télen – nyáron végezhető.