Modern technológiával a bőröd egészségéért

4 tipp, hogy egészséges őszöd legyen!
2019-08-30

Naponta több mint 300.000 használóval világszerte az LPG-kezelés mára már a föld valamennyi részén elismert eszköze a szépségiparnak. Cikkükben összegyűjtöttük a legfontosabb tudnivalókat.

Endermológia? Lipomasszázs?

A technológiával endermológiát végzünk, melynek lényege, hogy görgőkkel hatunk a bőrfelületre, egyszerre masszírozva és szívó hatást gyakorolva azt. Magát a kezelést, masszázsra hasonlító módszertana miatt a szaknyelv lipomasszázsnak hívja. Ezzel a módszerrel jelentősen tud javulni a bőr szerkezete, miközben a cellulittal vesszük fel a harcot. A narancsbőr ellen sokszor nem elég a fogyás, mivel a közvetlenül a bőr alatt található zsírrétegek jóval makacsabbak, nem tűnnek el olyan könnyen.

A kezelés teljesen fájdalommentes, hetente két alkalom ajánlott az eredményesség maximalizásának érdekében. A kényelem és a higiénia jegyében a vendégekre egy testhez simuló terápiás ruhát adunk a kezelés erejéig, hogy a lehető legnagyobb komfortot biztosítsuk.

A számok nyelvén

Már 3 kezelést követően, a vendégek 71%-a tapasztalta, hogy a bőrük felszíne simább, finomabb lett, 67% pedig a narancsbőr enyhülését jelezte. 12 kezelés után az általános derékbőség csökkenés meghaladta az 5 centimétert.

Kiknek javasoljuk?

Leginkább a 30-45 év közötti vendégeinknek ajánljuk a kezelést, alapvetően azok tapasztalhatnak tartós pozitív hatást, akik rendszeres mozgást végeznek. Az eredmények fokozása érdekében érdemes megemelni a kezelési napok előtt, alatt és után a folyadékbevitelt, valamint a megfelelő étrend is nagyon fontos. Fontos: az LPG célja nem a súlycsökkentés, sokkal inkább a finomhangolás. Az ideális testalkat mellett fogja az eszköz a legjobb eredményeket produkálni, kisimítva a bőrt, fokozva a nyirokkeringést.