5 dolog, amit érdemes tudnod a lézeres szőrtelenítésről

Vízhiányos vagy száraz bőr – tudod, mi a különbség?
2018-08-30
Arc-rehab: így ápold a bőröd nyár után!
2018-09-17

5 dolog, amit érdemes tudnod a lézeres szőrtelenítésről
Néha mindannyian lehetünk lusták. Pláne, ha szőrtelenítésről van szó, nem szívesen kelünk fel korábban reggel, vagy szánjuk rá a szabadidőnket. Ha tartós megoldást keresel a nem kívánt szőrszálakra, a lézeres szőrtelenítés mindenképpen az lehet, de néhány dologra azért készülj fel előtte.

1. A lézeres szőrtelenítés nem varázslat

Olyan kozmetikai lézerrel történik, amelynek beállításai a bőr és a haj típusához igazodnak. A lézer koncentrált fénysugara leállítja a szőrtüsző működését anélkül, hogy a környező szövetekre hatással lenne, és megakadályozza a szőrszálak visszanövését.

2. A kezelés előtt jobb, ha távol tartod magad a naptól

Legalább öt napig, hogy pontosak legyünk. A lézeres szőrtelenítés alkalmazása tilos a napégette vagy napbarnította bőrön, úgyhogy a nyár nem a legjobb alkalom elkezdeni. Az ősz és a tél viszont annál inkább, így a következő nyárra már garantált az eredmény.

3. Az első kezelés után még nem valószínű, hogy bársonyosan sima lesz a bőröd

Általában több kezelésre van szükség, hogy az eredmény bámulatos legyen, de ennek is oka van. Minden egyes szőrtüszőnek saját növekedési ciklusa van, ezért a szőrszálak többsége csak hetekkel később “esik ki”. Néhány hajszínű vagy bőrtípusú embernél pedig nehezebb is eredményeket elérni, de persze nem lehetetlen.

4. Nem kérhetsz teljes testre kezelést egy alkalommal

Ha valaki mégis ezt mondja, akkor fuss messzire. A tested csak bizonyos mennyiségű lézerfényt tud elnyelni az egyes munkamenetek során.

5. Biztonságos a lézeres szőrtelenítés?

A lézeres szőrtelenítés abszolút veszélytelen és hatékony amennyiben megfelelően képzett szakember végzi.

+1 És a legfontosabb: tényleg megéri?

EZERSZER IS IGEN! A lézeres szőrtelenítés nem garantálja, hogy 100%-ban eltünteti a nem kívánt szőrszálakat, de azt a keveset, ami mégis megmarad, hidd el, észre sem fogod venni. Viszont az a szabadság- és kényelemérzet, amely a mindig puha és bársonyos bőrrel jár, minden ráfordítást megér!

 lézeres szőrtelenítés Budapest

Simulj velünk szeptemberi akciónk keretében: a teljes láb és bikinivonal mellé ajándék hónalj lézeres szőrtelenítést adunk! Jelentkezz be hozzánk szeptemberben, hogy ne maradj le a kedvezményekről:

NewTone Szépségstúdió | +36 30 355 5714 | info@newtonestudio.hu