Oxigénterápiával az egészséges bőrért: Intraceuticals

Arc-rehab: így ápold a bőröd nyár után!
2018-09-17
Még 5 dolog, amit érdemes tudnod a lézeres szőrtelenítésről
2018-10-16

OxigénterápiaA sztárok kedvenc arckezelése! – olvasható szerte a világhálón az Intraceuticals arcfiatalító kezelésekről.

És valóban! Madonnától Kim Kardashianon át egészen Jessica Bielig sokan esküsznek rá, de mielőtt még azt gondolnád, ez csak egy újabb furcsa szépség hóbort, ami pusztán a kiváltságosok számára elérhető, hadd áruljuk el, nem erről van szó.

Az Intraceuticals kezelés egy kicsit a bőrápolás gyökereihez nyúl vissza: a hialuronsavas oxigénterápia javítja a bőr struktúráját, visszaadja természetes kisugárzását, és feszesíti azt.

Minden bőrtípusra használható, és bár azt nem ígérjük, hogy a kezelések után úgy fogsz kinézni, mint Jessica Biel, de azt igen, hogy jól fogod magad érezni a bőrödben!

Hogyan működik?

Nem egy csöndes kezelésről van szó, de abszolút fájdalommentes, úgyhogy az ellazulás útjába semmi sem áll. Az Intraceuticals oxigénterápia során az arc minden oldalát háromszor felülről lefelé kezeljük apró mozgásokkal, hogy egy pórus se maradjon ki! A kezelés így fejti ki hatását:

1. Az alacsony nyomású oxigén elősegíti az aktív összetevők szállítását, amelyek így mélyen tudnak behatolni a bőr első két, epidermális rétegébe, és megnyugtatja a környezeti károk elleni küzdelemtől stresszes bőrt.

2. A bőrbe juttatott szérum hialuronsav, vitaminok és antioxidánsok erőteljes kombinációját tartalmazza, amelyek segítik hidratálni a bőrt, megnövelik a feszességét, csökkentik a finom ráncok megjelenését, javítják az arc kontúrjait és az általános kisugárzást.

Még mielőtt megnézed az eredményeket, már érezhető az azonnali hidratáltság – naná, hiszen 98%-os tiszta oxigént kap!

Az eredmény?

A kezelés látható eredményeire nem kell napokat várni, már azonnal észrevehetőek: a bőr fényesebb, egészségesebb. Az optimális eredmény érdekében hat, egymást követő Intraceuticals arcfiatalító kezelés ajánlott, de ha esetleg mennyasszony vagy, aki a nagy napra készül, vagy más fontos alkalom előtt állsz, ahol magabiztosan szeretnél fellépni, már egy kezeléssel is élettel telivé varázsolhatod a bőröd.

Kedvet kaptál? Gyere, és próbáld ki az Intraceuticals arckezelést a NewTone Szépség Stúdióban, ahol most a kezelés mellé ajándék Booster-ampullást kezelést adunk, amely magas hatásfokon regenerálja a nyár utáni foltos, hámló bőrt!

NewTone Szépségstúdió | +36 30 355 5714 | info@newtonestudio.hu