Még 5 dolog, amit érdemes tudnod a lézeres szőrtelenítésről

Oxigénterápiával az egészséges bőrért: Intraceuticals
2018-09-26
5 tipp, hogy egészségesen élvezhesd a nyarat
2019-07-09

lézeres szőrtelenítésrőlNéhány hete összegyűjtöttünk egy ötös listát arról, mit érdemes tudnod a lézeres szőrtelenítésről. Azóta újabb és újabb kérdések merültek fel a kezelésről, úgyhogy most még öt dologgal jövünk, amikről jó, ha előre tudsz.

1. Tartsd távol magad a naptól, a szoláriumtól és a barnító, bronzosító készítményektől

A napozásról már legutóbb is írtunk, de a kiskapukat nyitva hagytuk, hát most bezárjuk: sajnos a természetesen és a mesterségesen elért barnaság is akadályt jelent a lézeres szőrtelenítés esetében, de nincs nagy baj! Az utolsó napozástól számított két héten belül már bele is vetheted magad a kezelésbe.

2. Borotválj, ne gyantázz!

Nem szoktunk ilyet tanácsolni, csak akkor, ha lézeres szőrtelenítésről van szó: a szőr gyökerének ott kell lennie a szőrtüszőben, különben nem fogja beazonosítani a lézer. Szóval kerüld a gyantázást, az epilálást és a szőrtelenítő krémeket, helyette borotváld le a kezelendő területet 12-14 órával a kezelés előtt.

3. Légy következetes!

A legjobb eredmény érdekében vegyél részt rendszeresen a terapeutád által javasolt kezeléseken. Fontos az időzítés is, a második alkalom nem következhet hónapokkal az első után.

4. Használd a javasolt szépségápolási termékeket!

A kezelt területek a kezelés után napégettnek tűnhetnek, de az aktív bőrápolási és hűsítő termékek könnyítenek a kellemetlen érzésen. Kerüld a sminket a kezelt területen, és természetesen az erős napfényt is – használj minimum 50 faktoros naptejet, ha az arcod lett kezelve, a többi testrészedet pedig fedd ruhával. És mielőtt bármelyik szépségápolási terméket használnád, egyeztess a terapeutáddal!

5. Kerüld az edzőtermet és a forró zuhanyt!

Az edzőgyakorlatok és a forró zuhany növelik a testhőmérsékleted, izzadni kezdhetsz, ez pedig tökéletes táptalajt biztosíthat a nemkívánatos baktériumoknak, ami fertőzésekhez vezethet. A kezelés után legalább 24 órát várj ezekkel!

Maradt még kérdésed? Keress minket bátran!

NewTone Szépségstúdió | +36 30 355 5714 | info@newtonestudio.hu

5 dolog a lézeres szőrtelenítésről

Simulj velünk októberben is: számos kedvezménnyel várunk. Jelentkezz be hozzánk, hogy ne maradj le a kedvezményekről!